tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post1014078367756257503..comments2024-03-23T12:05:47.559+01:00Comments on A ZSUZSI FŐZ!: Holland almás süteményZsuzsihttp://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-51564201159174666962010-09-23T20:37:21.453+02:002010-09-23T20:37:21.453+02:00Köszi, köszi!!
Akkor nem a rossz sütőformaméret-vá...Köszi, köszi!!<br />Akkor nem a rossz sütőformaméret-választás miatt "állt lében" a szilvás clafoutisom 45 perc sütés után. (Azért persze seperc alatt elfogyott...!!)moninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-63837450937951575882010-09-22T20:17:10.449+02:002010-09-22T20:17:10.449+02:00Bianka, köszi!
Moni, dehogy baj, végtére is az én ...Bianka, köszi!<br />Moni, dehogy baj, végtére is az én blogom ez. <br />Szerintem málnából egy kis doboz (25 deka, vagy max 30) elég, csak ne legyen túl lédús-szottyos. <br />A clafoutist kerek 22-26 centis gyümölcstortaformában (fém, kerámia) szoktam, vagy 20X30 cm-es üvegtálban. A cobblert ugyanilyen üvegtálban vagy jénai tál fedelében sütöm, szerintem max. 40 dkg szilva kellhet, de annyi elég, amivel ki lehet rakni a forma alját.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-38159618955971150122010-09-22T19:38:18.607+02:002010-09-22T19:38:18.607+02:00Szia! Bocs, hogy nem a porontyon kérdezek, de ott ...Szia! Bocs, hogy nem a porontyon kérdezek, de ott nagyon bonyolult a regisztráció.<br />Ha a holland almást pl. málnával csinálom, mennyi kell hozzá? A caufoutist mekkora sütőformában süssem? A cobblerhez mennyi szilva szükséges, ha csak azt teszek bele? A cobblert mekkora sütőformában készítsem?moninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-24728281453541579732010-09-22T09:15:10.648+02:002010-09-22T09:15:10.648+02:00Nagyon gusztaNagyon gusztaBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com