tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post3952263058119097363..comments2024-03-23T12:05:47.559+01:00Comments on A ZSUZSI FŐZ!: Hideg pácolt szűzérmeZsuzsihttp://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-15514952093477721142009-02-08T09:21:00.000+01:002009-02-08T09:21:00.000+01:00Kedves Zsuzsa!Nagy örömmel láttam, hogy egy Nigell...Kedves Zsuzsa!<BR/><BR/>Nagy örömmel láttam, hogy egy Nigella receptet közölsz itt, ráadásul mintha egy könyvből idéznéd. Van itt Magyarországon Nigella recepteket tartalmazó könyv magyarul? Szívesen megvenném, meg tudnád mondani, hol lehet kapni?<BR/><BR/>Előre is köszönöm válaszod.<BR/>Bea<BR/>borsbe@hotmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-2238375722067407362008-07-14T08:19:00.000+02:002008-07-14T08:19:00.000+02:00Csak lecsöpögtetem a szeletekről az olajat, de sze...Csak lecsöpögtetem a szeletekről az olajat, de szerintem tálalás előtt mindenképp érdemes szobahőmérsékleten tartani legalább fél órát, így nem "fagy rá" a zsiradék és az ízek is jobban kijönnek.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-18891303579419762272008-07-14T07:09:00.000+02:002008-07-14T07:09:00.000+02:00Kedves Zsuzsa!Most akadtam erre a receptedre és na...Kedves Zsuzsa!<BR/><BR/>Most akadtam erre a receptedre és nagyon szimpatikussá tette, hogy vendégek érkezése előrti napon már elkészíthető.<BR/>Kérdésem lenne, hogy felszeletelés előtt esetleg letörölgeted a húst, hogy ne álljon rajta a hideg zsiradék?Anonymousnoreply@blogger.com