tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post587096851849344933..comments2024-03-23T12:05:47.559+01:00Comments on A ZSUZSI FŐZ!: CsászármorzsaZsuzsihttp://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-17295435207228916372009-02-21T11:32:00.000+01:002009-02-21T11:32:00.000+01:00Laci, nagyon örülök neki, hogy kipróbáltad, annak ...Laci, nagyon örülök neki, hogy kipróbáltad, annak meg még jobban, hogy sikerült és ízlett.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-71275218647423928242009-02-21T11:07:00.000+01:002009-02-21T11:07:00.000+01:00Én is kipróbáltam! Köszönöm receptet! Pasi létemr...Én is kipróbáltam! Köszönöm receptet! Pasi létemre is sikerült megsütnöm, nagyon finom lett..<BR/><BR/>Lacivaslahttps://www.blogger.com/profile/15583735206012197831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-70989811826866944392008-04-24T19:02:00.000+02:002008-04-24T19:02:00.000+02:00Köszi a gratulációt.A lekvárhoz: a szomszéd nénine...Köszi a gratulációt.<BR/><BR/>A lekvárhoz: a szomszéd néninek nagyon sok a birsalmája és sokat kísérletezik. Csinált már cseresznyés birslekvárt is, az is isteni:-)Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-92023945507865535602008-04-24T17:07:00.000+02:002008-04-24T17:07:00.000+02:00és amúgy meg szentatyavilág: birs-szeder lekvár?? ...és amúgy meg szentatyavilág: birs-szeder lekvár?? Azta, hű de nagyon jó ötlet!Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-7366681595927114872008-04-24T17:04:00.000+02:002008-04-24T17:04:00.000+02:00hát csak ide gratulálok már, és nem más blogjának ...hát csak ide gratulálok már, és nem más blogjának a megjegyzéseihez fűzöm hozzá, hogy gratula a picihez! :))<BR/>őrület, csak úgy repkednek a gasztrobabák! :)<BR/>dGourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-67618554370631327382008-04-24T05:18:00.000+02:002008-04-24T05:18:00.000+02:00Hát még ha megkóstolnád. Megpróbálom elkunyerbálni...Hát még ha megkóstolnád. Megpróbálom elkunyerbálni a receptet nyárra.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-87274711267844719962008-04-23T23:37:00.000+02:002008-04-23T23:37:00.000+02:00Az a birsalmás szederlekvár a végén nagyot ütött.....Az a birsalmás szederlekvár a végén nagyot ütött... addig simán el tudtam olvasni különösebb vágyódás nélkül, de ez az utolsó mondat...konokhttps://www.blogger.com/profile/10797853176672119027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-82473715500850029912008-04-23T17:16:00.000+02:002008-04-23T17:16:00.000+02:00így van! ;) Ditém is ódzkodott a császármorzsától,...így van! ;) Ditém is ódzkodott a császármorzsától, de akkor még nem ismerte az eredetit ;) Később ki is derült, hogy valószínűleg a grízes változat volt számára eddig ismert - s persze meg is tudom érteni, hogy az nem ízlett neki ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-71630949438669436892008-04-23T16:27:00.000+02:002008-04-23T16:27:00.000+02:00Nálunk is szokás a vanília, csak kissé feledékeny ...Nálunk is szokás a vanília, csak kissé feledékeny vagyok...<BR/>Mindenkinek ezt kellene kipróbálnia, mert aki a grízest gondolja igazinak, az nagy tévedésben van.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-71123557687193120012008-04-23T15:33:00.000+02:002008-04-23T15:33:00.000+02:00szintén a gríz ellen voksolok - különösen mivel el...szintén a gríz ellen voksolok - különösen mivel elveszti az egész étel a könnyedségét vele (viszont annál laktatóbb lesz...)<BR/>nálunk is szinte teljesen ugyanígy készül ;) lehet sznob dolog, de még egy vaníliarudat is bele szoktunk kaparni... ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-87823669041320065882008-04-22T17:56:00.000+02:002008-04-22T17:56:00.000+02:00Köszi, megtartjuk:-)Köszi, megtartjuk:-)Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-6528295646124831132008-04-22T17:28:00.000+02:002008-04-22T17:28:00.000+02:00Persze, hogy az igazi Kaiser smarni a lisztes, a m...Persze, hogy az igazi Kaiser smarni a lisztes, a másik a grízsmarni, könyvekben daramorzsa. Gratulálok a konyházós férfinek(hez)!BeckZsuhttps://www.blogger.com/profile/02431627784959282946noreply@blogger.com