tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post6819148796276867306..comments2024-03-23T12:05:47.559+01:00Comments on A ZSUZSI FŐZ!: Mit készítsek birsalmából? III. - BirsalmasajtZsuzsihttp://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-16971836642908657192009-10-18T07:54:05.680+02:002009-10-18T07:54:05.680+02:00A levet más célra használom, pl megiszom, vagy gyü...A levet más célra használom, pl megiszom, vagy gyümölcsleves alapjaként. A püré magában megy vissza a fazékba. Bocsánat, de én nem voltam elég érthető.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-85979805816408289442009-10-17T19:59:28.687+02:002009-10-17T19:59:28.687+02:00Hű, ez jól hangzik, nálunk már min 3. hete szárad ...Hű, ez jól hangzik, nálunk már min 3. hete szárad a birsalmasajt, de még mindig nincs kész! <br />Ugye miután megfőttek a birsalma-negyedek, a levet kiöntöd?<br />Vagy abba kell visszatenni a pürét?<br />Elnézést, hogy ilyen értetlen vagyok.mannerhttps://www.blogger.com/profile/05695432890041735083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-86876507684505854132009-10-15T13:13:48.484+02:002009-10-15T13:13:48.484+02:00Tavaly grillezett kecskesajtra fektetve, balzsamec...Tavaly grillezett kecskesajtra fektetve, balzsamecetkrémet rácsorgatva ettük, nagyon finom csemege! Hétvégén a kapott birsalmánk fele lekvárként, fele sajtként végzi majd, a lekvárt a te recepted alapján fogom fűszerezni, köszönöm! Tavaly fűszerek nélkül készítettem, és így is az egyik kedvenc lekvárunk lett.lencsikenoreply@blogger.com