tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post7777050256851959645..comments2024-03-23T12:05:47.559+01:00Comments on A ZSUZSI FŐZ!: Kelkáposzta főzelékZsuzsihttp://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-47994330202896267382010-11-17T18:46:45.580+01:002010-11-17T18:46:45.580+01:00Mert így nem puffaszt annyira, aki nem bírja, érde...Mert így nem puffaszt annyira, aki nem bírja, érdemes így kipróbálni. Ráadásul a hőhatásra még a le nem mosott bogárkák is előbújnak, ha meg leöntöm, nem kerülnek az ételbe.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002563878140005463.post-73556060687243796972010-11-17T13:01:54.424+01:002010-11-17T13:01:54.424+01:00Miért öntöd le róla az első főzőlevet? A kínai kel...Miért öntöd le róla az első főzőlevet? A kínai kel főzeléknél is láttam, hogy így csinálod. KatiAnonymousnoreply@blogger.com