2012. április 21., szombat

Ajánló: a hússütésről a Bezzeganyán


Mint azt sokan tudjátok, minden pénteken találkozhattok velem a Bezzeganya blogon is, ahol általában a kommentek adják az ötletet a következő heti poszthoz.
Ezen a héten például az egybesült húsokról írtam, itt elolvashatjátok.
Akinek van témajavaslata, megírhatja ide is, vagy komment formájában várom a Bezzeganyára!

2 megjegyzés:

kurutty írta...

Szia Zsuzsi!
Köszönöm a cikket, hasznos volt! Ami még engem nagyon érdekelne, akár itt, akár a BA-n, az egy összefoglaló cikk sült/főtt hús + köret mellé adható mártásokról. Valami olyanra gondoltam, ami tartalmazza a magyar konyha hagyományos mártásait (pl. paradicsom-, gyümölcs-, kapor-), de azért túl is mutat azokon (ebben ötlettelen vagyok). Ha egyszer lesz időd, kedved... :) Köszi! kurutty

Zsuzsi írta...

Az ötlet nagyon jó, hamarosan sorra is fog kerülni!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails