Nagyon tetszett Phzs írása a XIX. VKF- témával kapcsolatban. Hozzám sem áll közel a tervezett romantika, sokkal inkább a spontán kialakuló helyzetek, érzések, emlékek tudnak hangulatba hozni.
Jelenlegi állapotomban pedig annyira vagyok romantikus, mint egy borjadzó bálna, ezért el lehet képzelni, milyen gondolataim támadtak Doctor Pepper témaválasztásának olvastán. Jobban passzolt volna hozzám a gyorsan elkészíthető receptek vagy lusta szakácsok menüje téma, de hát ez van.
Végül úgy gondoltam, hogy lesz, ami lesz, részt veszek a fordulóban és Attilát meglepem egy, a kedvenc ételeiből álló ebéddel. Itt jött a további probléma, ugyanis neki majdnem minden a kedvence, végül aztán a következő menü alakult ki (ezekhez nem utolsó sorban minden hozzávaló rendelkezésre állt) :
Jelenlegi állapotomban pedig annyira vagyok romantikus, mint egy borjadzó bálna, ezért el lehet képzelni, milyen gondolataim támadtak Doctor Pepper témaválasztásának olvastán. Jobban passzolt volna hozzám a gyorsan elkészíthető receptek vagy lusta szakácsok menüje téma, de hát ez van.
Végül úgy gondoltam, hogy lesz, ami lesz, részt veszek a fordulóban és Attilát meglepem egy, a kedvenc ételeiből álló ebéddel. Itt jött a további probléma, ugyanis neki majdnem minden a kedvence, végül aztán a következő menü alakult ki (ezekhez nem utolsó sorban minden hozzávaló rendelkezésre állt) :
Desszert:
Tiramisu
Előétel nem készült, a teríték pedig egyszerű, mert egyikünk sem a külsőségek embere, az én dekorációs érzékemről meg ne beszéljünk.
A borospoharakba gyümölcslé és ásványvíz került, rám való tekintettel, a desszertet pedig nem az ebéd után fogyasztottuk el azon egyszerű oknál fogva, hogy össze kellett érnie.
2 megjegyzés:
Milyen volt a párod reakciója?:-)
istenien hangzik ez a tonhal!
Nóri
A teríték láttán meglepődött, az ebédet örömmel ette meg, a tiramisut pedig nagyon dicsérte, pedig azt ő szokta készíteni:-)
Megjegyzés küldése