2009. január 26., hétfő

Barátságszalag


BeckZsutól kaptan én is egy barátság-szalagot. Lényegét tekintve a következőkről van szó, ha valaki nem látta volna még.
Igazából nem is jó szó rá a díj – szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés – inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban:Ha blogolsz, hiszel a „proximitásban” a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben, és teszel is érte”.Ezek a blogok különösen varázslatosak.Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni.Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak, és mutasd meg ezt a leírást is!
Én ugyan nem nyolc blogolónak fogom továbbadni, hanem négynek, de olyanoknak, akik írásaikkal és kommentjeikkel belopták magukat a szívembe. Ők azok, akiket mindig elolvasok, illetve akik gyakran kommentelnek nálam, azaz
Lorien, Beatbull, Cserke, és Lilahangya.
Küldöm továbbá minden ismeretlen és ismerős olvasómnak is.

5 megjegyzés:

Lilahangya írta...

nagyon koszonom Zsuzsi!!!

Névtelen írta...

Köszönöm!

Névtelen írta...

Milyen érdekes. Pont tegnap volt eszembe, hogy írok, ne rejtegesd előlünk azt a szép hajasbabát. Egyik ismerősöm két hónapos kisfiát dajkáltam, neki is szép nagy haja van.

És köszönöm szépen:))

Zsuzsi írta...

Én meg ma gondoltam arra, hogy kéne feltenni egy-két képet:-)

Unknown írta...

én is köszönöm, s örülök, hogy sikerült belopnom magam a szívedbe ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails